Se on vissiin taas sitten tälläinen päivä. Velkaa, työttömyyttä, rikollisuutta ja vielä kaiken lisäksi vesisadetta. Nythän on lomakausi parhaimmillaan, joten eikö sitä voisi uutisoida vain mukavista asioista?

Ylen sivuilla oli velallisia ja ennenkaikkea todellisissa talousvaikeuksissa olevia ihmisiä entistä enemmän ahdistavia uutisia. Kerrottiin sinänsä tietysti ihan totuudenmukaisesti, että jos vaikka jää satasan pikavippi maksamatta ja se siirtyy perintään ja lopulta ulosottoon niin avot - summa pompsahtaakin hetkellä useaan sataseen mitä takaisin on maksettava! No, tarinan opetus on tietysti se, että älä jätä laskujasi maksamatta Päättämätön

Tilastokeskus sen sijaan julkaisi uusimman työvoimatilaston, joka omalta osaltaan kertoo karua kieltä. Kesäkuussa oli 2,3 prosenttia työttömiä enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan... Eikä se siitä kai iloisemmaksi ihan heti muutu?

Ja rikollisuudesta saadaan lukea joka lehdestä joka päivä. Ja sadettakin on luvattu. Mutta kuulema elokuussa paistaa aurinko Cool , ja elokuuhunhan ei nyt ole kovinkaan montaa päivää... Joten, nokka ylös kohti aurinkoa!